Antalya Asansör Bakım Fiyatları

2019 Yılı Asansör Aylık Bakım Azami Fiyat Tarifesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin onayı ile 29.01.2019 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Tarife talebi, sektör mensubu ATSO üyesi firmaların yetkilisi tarafından imzalanmış dilekçe ile Ticaret ve Sanayi Müdürlüğü birimine yapılmaktadır.

Antalya Asansör Bakım Fiyatı Ne Kadardır?

Asansörler yükselen binaların vazgeçilmez unsurlarındandır. Gelişen teknoloji ile beraber öncelikli olarak, bu yapılar hızlı bir gelişim süreci içerisine girmişlerdir. Antalya Asansör kuyusunun röleve formunu en iyi şekilde bilmek gerekmektedir. Ön bilgi olaraksa, egilme ve burkulma dengelerinin nasıl olustuğunun bilinmesi şarttır..Sonrasında ise gerekli hesaplamalar yapılmalıdır.

Hesaplanması gerekli olan şeyler ise; kabin ağırlığı, halatın uzunluğu, halat sayısı, taşıyabileceği maksimum ağırlık, ray boyu, motor verim oranı, hızı, raylarda bulunan konsol mesafesi ve kabindeki patenler arası mesafe, ray sayısı ve karşı ağırlık ray sayısı.. gibi tespiti yapılması gereken bilinmeyenler hesaplanır ve buna göre montaj tamamlanır.

Maliyet de buna göre değişkenlik gösterir.

Antalya Asansör Firması
Üçgen Asansör Antalya

Yorum bırakın